Testimoni

Penilaian Ahli Tentang Program Ini:

Testimoni berikut ditulis oleh ahli yang telah menerima pembayaran sahaja.

Laman: 1 2 3 (1 hingga 30 daripada 84)
Bil Testimoni
1. mmg terbaik....
terima kasih... sgt berbaloi...
tiap2 hari duit masuk... memang terbaik...
http://ezreload.my/klik/?affid=150


mohd rosmiza bin ruseli, bachok Kelantan (013-693 2456)
[2012-09-02 22:58:45]
2. Best Nye....RM23.90 komisen masuk hari ini.....21.11.2011
Terima kasih EZRELOAD, hanya dari komisen Klik sahaja saya telah mendapat RM23.90, komisen pertama saya...tak rugi join EZRELOad,selain dapat menjual reload (pun dapat komisen) dan KLIK pun ada komisen. Bisnes 2 dalam satu yang pasti menguntungkan anda diluar sana.

Saya telah menyertai EZRELOAD pakej mid,setiap klik mendapat 15sen komisen dan hanya dalam tempoh sebulan komisen saya mencecah 23.90,,,fuh..berbaloi-baloi...rugi tak join...jika nak join,iklankan saya dalam blog saya..pasti hebat....

email: azamazim_zam@yahoo.com.my
blog : http://www.produkinternetmalaysia.com

TQ VERY MUCH EZRELOD.....Cayalah....

MUHAMAD NUR AZAM B MANSOR, KOTA SAMARAHAN Sarawak (014-8986570)
[2011-11-24 19:04:09]
3. all the best..
thank ezreload kerana banyak membantu....
all the best......

mohd rosmiza bin ruseli, bachok Kelantan (013-693 2456)
[2011-09-09 01:22:28]
4. Lagi Bayaran Dari ezReload
Dapat bayaran lagi dari ezreload. Tak rugi join, dah balik modal pun.

Terima kasih.
Abdullah Muhamad
http://ezreload.my/klik/?affid=405

ABDULLAH BIN MUHAMAD, Temerloh Pahang (60139101963)
[2011-02-07 16:03:54]
5. Dapat komisen pertama...
Alhamdulillah... hari ini 14/1/2011, saya mendapat komisen pertama sya.yang di hantar terus ke handphone saya.

tadi dalam pkul 2 setengah duduk2 menontan tv terima sms dari ezReload mengesahkan akaun topup saya telah ditambah.secara automatik tu.bez tu..dpt la dalam rm13.20.alhamdulillah.jadi la dok2 sj pun duit masuk.nie baru pertama, kedua,ketiga nanti xtau la berapa plak...agak2 ada la dalam rm10 seminggu.insyallah...tu baru saya masuk pakej lo..kalu saya masuk pakej hi rasa2 da la dlm rm50 seminggu...insyallah..amin...

yang di luar sana kalu masih x join moh cepat-cepat join...xrugi pun kalu join untung lagi ada.bisnes 2 dalam 1..

sesiapa berminat boleh klik di sini http://ezreload.my/klik/?affid=432
atau pun http://ezyreloadtupop.webs.com
email pun boleh shinoda_132002@yahoo.com
daftar bawah saya dapat untung banyak.
nak tahu??sertai saya sekarang...

TQ...

MOHD SAIFUL BIN MOHD ALWI, TAIPING Perak (017-590 9074)
[2011-01-14 15:33:41]
6. JANGAN KLIK?......RUGI?....TIPU!!!...
Inilah ayat dalam fikiranku semasa menerima email berkaitan web ini. Kata orang sekali kena takkan kita buat kali ke-2.. Nampaknya Kata orang ini tidak boleh diterima!! kerana sikap ini adalah sikap orang yang tidak akan berjaya.

Aq Pernah menyertai Penjualan topup ini dan kesudahannya "RASA TERTIPU" .. Namun saya percaya bilamana anda mengklik Alamat ini http://ezreload.my/klik/?affid=458 dan memahami bagaimana Sistem ini berjalan, Saya PASTI anda akan teruja.

SAYA juga yakin perkatan JANGAN KLIK?...RUGI?...TIpu!!! tidak lagi akan menjadi penghalang menjana Pendapatan yang bakal dimiliki.. CUBAlah Klik..http://ezreload.my/klik/?affid=458

BACALAH.. anda tidak akan RUGI!!! insyallah. Saya Baru 2 Minggu menyertai dengan Pilihan Pakej Termurah RM50.. Sekarang Saya sudah UPGRED ke PAKAJ MASTER.. dan dalam seminggu ini saya telah meraih pendapatan melalui Tajaan SMS dan WEB sebanyak RM700+++ hari ini RM16.80 INCOME pasif web saya telah di kreditkan ke dalam Akaun Handphone saya.

Syukur Alhamdulilah.

AHMAD RAFFAE BIN ABDUL RAZAK, SANDAKAN Sabah (0128633583)
[2011-01-08 14:53:46]
7. management ezreload benar2 pantas!
sy berharap perubahan yg dilakukan oleh pihak ezreload sama2 kita jadikan semangat untuk kita terus berjuang mempromosikan bisnes ezreload ini kepada umum..
ada baiknya juga perubahan ini kerana kita akan lebih bersungguh2 untuk buat penajaan!
kita sama2 lumayan!
http://ik.my/sharing4all

MOHAMAD FAUZI BIN SULAIMAN, NIBONG TEBAL Pulau Pinang (010-378 5740)
[2011-01-06 20:00:33]
8. 1st Payment..
Yes!! Bulan ni aku da dpt 1st payment..
Sape yg xjoin tu jom la join cepat..
Ada usaha dpt la hasil..
Jom!! http://ik.my/klikerz

MOHD NASRUL BIN HASHIM, ALOR SETAR Kedah (013-511 1124)
[2011-01-04 11:17:29]
9. Alhamdulillah..tq ezreload.
Sebelum join saya dapat rasakan ezreload memang ok.Rupa rupanya bukan saja ok malah excellent!
1.Respond topup yang sangat pantas dengan teknologi ananamobile.Laju giler..sila klik http://ezreload.my/klik/?affid=368
2.Admin yang very support.(setakat ini semua masalah dan kemusykilan berjaya diselesaikan dengan pantas).TQVM ezreload!Sila klik http://ezreload.my/klik/?affid=368
3.Dapat Income bonus klik web(non stop),bonus daftar ahli web,bonus daftar ahli direct dari handphone,komisyen jual topup.OK sangat!!Alhamdulillah..sila klik http://ezreload.my/klik/?affid=368

sila klik http://ezreload.my/klik/?affid=368 dan klik "DAFTAR SEKARANG"
call/sms 0197021752.
email onerazasms2010@yahoo.com atau myezreload@yahoo.com
atau facebook usahawan topup

Happy New year 2011!

Razalee Mohd.Yin, Johor Bharu Johor (019-702 1752)
[2011-01-02 00:38:23]
10. BIZ EZRELOAD ADALAH BIZ TOPAP YG PALING MASYUKKK!!!
TERBAIK!!!!!!!
JOIN JGN X JOIN!!
http://ik.my/sharing4all

MOHAMAD FAUZI BIN SULAIMAN, NIBONG TEBAL Pulau Pinang (010-378 5740)
[2010-12-22 13:38:20]
11. Alhamdulilah..dapat lagi..
Malam tadi 16/12/2010 tengah best2 lepak2 ngan kawan2 dapat sms,komisen rm13.00 dah masuk akaun handset saya..

Saya dah cakap..yg x join memang rugi giler..
Jangan buang masa..topup semua orang mahu..ezreload mengajar kita berjimat dan bikin untung..

Promote2 business ni pOn,kalau orang x sudi nak join..dia klik jer tengok pOn,dah kita berduit...

Semuanya semudah A,B,C....

Ayuh segera mendaftar disini...boleh try dulu dengan pakej yg paling murah pada yg beginner..pada yg hustler,terus sertai pakej yg HOT & SPICY..hehehe..

http://ik.my/pitihlaju

SamZaidi Bin Jailani, Batang Berjuntai Selangor (013-674 7480)
[2010-12-17 12:11:21]
12. Bonus Klik Masuk lagi..
Alhamdulillah.. bonus masuk lagi RM16.00..

14hb baru ni dpt RM10.80, 13hb dpt RM16.80, 12hb dpt RM18.40, boleh kata setiap hari dapat antara RM10.00 - RM42.40 (SEHARI!)

Pendek kata, time tidur pun web ezReload bekerja untuk anda.. jom join ezreload..

http://ik.my/zone-masyuk
http://ezreload-pantas.blogspot.com/

Rosfariza Bt. Arbain, Tanjung Malim Perak (017-392 6465)
[2010-12-16 07:14:04]
13. BERBALOI...HARI NI DAPAT LAGI DUIT....TQ EZRELOAD.
HARI NI 6/12/2010

AKU BERJAYA MENDAFTARKAN SEORANG MEMBER MELALUI SMS.
DAH DAPAT RM20.00

MALAM PULAK DAPAT LAGI DUIT MELALUI KOMISEN KLIK RM10.10

TAKKAN KOWANG ASYIK NAK BACA TESTIMONI SAYA JER KOT..APA TUNGGU LAGI..

Daftar CEPAT2!!!

Pilih PAKEJ anda .

PENTING!!
Sila tulis : DAFTARKAN SAYA DI BAWAH ID-426
Dibahagian NOTA UNTUK ADMIN.

SamZaidi Bin Jailani, Batang Berjuntai Selangor (013-674 7480)
[2010-12-06 22:03:11]
14. Bonus pertama ku dari Online Biz...RM 168.90..
Jom join di ezReload.my

Paling Mudah..Semua orang boleh..Saya dan Anda juga boleh...

APA TUNGGU LAGI....DAFTAR SEKARANG!!!!!

Di bahagian Nota untuk ADMIN sila tulis :
DAFTARKAN SAYA BAWAH ID-416

Syarikat Hebat Pendapatan Lebat...
TAHNIAH ezReload.my


Khairunizam bin Baharudin, Kepong WP Kuala Lumpur (014-237 4367)
[2010-12-02 21:41:28]
15. SERIUS LAH !! Sape x join ezreload memang TERSANGAT RUGI..
Hari ini 2/12/2010 ,modal saya telah di tambahkan lagi oleh ezreload melalui komisen klik berjumlah rm10.50 ...hehe..semalam dah daftarkan sorang member melalui SMS jer..buta2 dapat UNTUNG rm20...

Bila lagi kawan2 semua nak daftar ?..memang x rugi..hari2 orang beli topup..hari2 orang ada klik website...MUDAH,PANTAS..x payah pening2 kepala..

Ayuh,jangan buang masa..follow kamiorang semua buat duit mudah dan pantas dengan ezreload...

http://ik.my/pitihlaju

Di bahagian Nota untuk ADMIN sila tulis :
DAFTARKAN SAYA BAWAH ID-426

Mr sam Zaidi
0136747480

SamZaidi Bin Jailani, Batang Berjuntai Selangor (013-674 7480)
[2010-12-02 15:24:43]
16. ezReload The Best!!!
Memang masyuk dgn ezReload.. Hari ini sy dah upgrade PAKEJ MASTER.. 1 klik rm0.40.
bayaran pertama pun dah masuk rm24.40. Total klik setakat ni utk hari ni 64 klik!!! Jom join ezReload.. biz topup 2 in 1.. tak rugi join. berbaloi2..

Sesiapa nak saya tahu rahsia kejayaan ini kena daftar bawah saya. Taget sehari 50klik X RM0.40= RM20. Sebulan RM600
Saya akan bocorkan rahsia kejayaan sy.

Caranya, masa daftar taip "Daftarkan saya bawah ID-144" di bahagian Nota Untuk Admin.

Apa tunggu lagi, jom join ezReload.my SEKARANG!
Sila Lawati blog sy : http://ezreload-pantas.blogspot.com/


Rosfariza Bt. Arbain, Tanjung Malim Perak (017-392 6465)
[2010-11-26 21:21:00]
17. TERIMA KASIH EZRELOAD
Hari ini 23hb November 2010 ,saya telah dapat komisen klik saya dan komisen tajaan saya yg PERTAMA sebanyak rm15.30 terus ke akaun handset saya.Alhamdulilah..join pOn belum sampai sebulan lagi...

Pada yg belum join,cepat2lah daftar..kerana business ini memang mudah,sempoi dan pantas jana duit...

Silalah ke web saya untuk lebih kepastian dan pendaftaran
http://ik.my/pitihlaju

PENTING!!
Nota untuk ADMIN di borang pendaftaran sila tulis :-
SILA DAFTARKAN SAYA DI BAWAH ID-426

Sebarang pertanyaan jangan segan silu untuk bertanya saya di talian
0136747480
zaidi

SamZaidi Bin Jailani, Batang Berjuntai Selangor (013-674 7480)
[2010-11-23 17:14:04]
18. ezreload memang SEMPOI....mudah..pantas betol buat duit..
Area Selangor kalau nak sertai jangan buang masa...memang x rugi apa punya..
Bleh jual topup...income klik pun dapat...memang syok r...

http://ik.my/pitihlaju

Daftar kat web di atas yer...

Kat ruangan admin sila tulis:-

SILA DAFTARKAN SAYA BAWAH ID-426

Sekarang ni bukan berapa banyak kita boleh buat duit..tapi berapa PANTAS kita dapat DUIT...kat ezreload..memang BOLEH !!!

SamZaidi Bin Jailani, Batang Berjuntai Selangor (013-674 7480)
[2010-11-21 12:14:50]
19. ezreload mmg best...
baru2 ni, tak smpi 1 mggu ada 2 kawan dftr jd downline saya... ari tu 3 hari skali dpt RM10, 2 hari lps alhamdulillah dpt RM83.30 terus ke handphone sy, bila seorg MASTER dftr bwh sy...
So, saya nk ucapkn trima kasih buat dorg...
Trima kasih ezreload jg yg beri kemudahan utk saya promosi...
Singgh2 la kat link saya; ik.my/durian

MUHAMMAD HANNAN BIN BAHRIN, PAPAR Sabah (014-863 0160)
[2010-11-14 09:39:12]
20. EzReload memang berbaloi
Hasil dari klik disalurkan terus ke handphone saya sebanyak RM10.00 pagi tadi..Saya dh dapat anda bila lagi??Apa tunggu lagi,sertailah ezReload sekarang.



NOOR DIANA BADRUDDIN, KUALA TERENGGANU Terengganu (0199920541)
[2010-11-11 19:26:08]
21. Bayaran Kali Kedua
ezReload membayar lagi untuk kali kedua kepada handphone saya, kali ni RM50.60..join bulan november, bayar pun bulan November. Rugi kalau tak join ezReload. Nak tau lebih lanjut klik banner di bawah:



ABDULLAH BIN MUHAMAD, Temerloh Pahang (60139101963)
[2010-11-11 05:59:00]
22. Dapat 2nd Payment Sejak Join Oktober 2010!!!
Alhamdulillah, dah dapat bayaran kedua. Berani jamin la ezReload memang sempoi. Ni ada sdikit screenshot sebagai pembakar semangat kawan2:



Sesiapa nak saya tahu rahsia kejayaan ini kena daftar bawah saya. Saya akan tunjuk satu persatu sampai jadi.

Caranya, masa daftar taip "Daftarkan saya bawah ID-384" di bahagian Nota Untuk Admin.

Apa tunggu lagi, jom join ezReload.my SEKARANG!
(klik screenshot di atas)

Nik Ruhayah Nik Mahmud, Sg. Buloh Selangor (012-968 5727)
[2010-11-09 10:56:20]
23. TERIMA KASIH
setiap 3 hari dpt RM 10...
sekejap je dah balik modal...
terima kasih ezreload... senang, mudah dan halal...
jom promosi link2....
www.ik.my/durian

MUHAMMAD HANNAN BIN BAHRIN, PAPAR Sabah (014-863 0160)
[2010-11-07 21:25:23]
24. TERIMA KASIH EZRELOAD KERANA TELAH MEMBUAT BAYARAN KE TELEFON SAYA.
Marilah sama-sama mencipta kejayaan bersama ezReload.



ABDULLAH BIN MUHAMAD, Temerloh Pahang (60139101963)
[2010-11-07 19:52:46]
25. ezReload.. mantap, power, masyuk!!!
Alhamdulillah Bonus klik masyuk lagi.. sejak join bulan Jun 2010 bermodalkan RM100 kini sy sudah mendapat pendapatan klik sebanyak RM666.66 berbaloi2..


Terima Kasih ezReload..

http://bit.ly/kancil
http://ezreload-pantas.blogspot.com/

Rosfariza Bt. Arbain, Tanjung Malim Perak (017-392 6465)
[2010-11-06 08:08:30]
26. Terbaik! Two Thumbs Up!
Pantas, Cepat, Untung!

Keuntungan dari Klik, Topup, Pendaftaran di Web, Daftar Sendiri Melalui SMS, Komisen Topup dari Downline SMS.

Komisen Klik Bulan Oktober:



Sila call IBCT Enterprise untuk lebih kepastian. Juga boleh call saya bila bila masa di:

Mohd Shukri bin Abdul Majid, Bachok Kelantan (017-955 2876)
[2010-11-03 21:10:01]
27. program yang benar,telus dan halal
salam tuan pengurus,1st nak ucapkan sangat-sangat terima kasih kepada bahagian admin ibct ent. program yang benar2 memberikan saya pendapatan sampingan.tidak salah saya sertai program ini.usaha yang saya buat setimpal dengan apa yang dibayar.
memang berbaloi-baloi join.tidak perlu risau modal hangus,sebab memang akan untung.semoga sykt terus kekal dan maju.hidup ezreload.nak tau untung macam mana lawat jer lamanweb saya kat bawah.
sekian terima kasih.
http://ik.my/mantopunya

abdullah bin hassan, kuala kangsar Perak (012-590 6463)
[2010-11-01 23:17:36]
28. Puashati dengan pembayaran komisyen yang menepati masa
Thanx coz komisyen yangmenepati masa..Semakin semangat mempromosi nih! Yang belum join jumlah..Tak rugi punya..


Azizah Binti Tudin, Marang Terengganu (019-980 7885)
[2010-11-01 20:00:55]
29. WoW.. byknya bonus ezReload kasi..
Terima Kasih ezReload kerana memberi bonus...
bonus tajaan..
bonus jualan kumpulan..
bonus klik..
diskauan jualan..
saya mesti piley!!!



http://ezreload-pantas.blogspot.com/

Rosfariza Bt. Arbain, Tanjung Malim Perak (017-392 6465)
[2010-10-23 11:03:49]
30. betul2 puas hati...
tak rugi aku join benda ni... dh la nk reload pun laju giler...
masyuk jg ye....
promosi website pun best gak ====> www.ik.my/durian

trima kasih ezreload...

MUHAMMAD HANNAN BIN BAHRIN, PAPAR Sabah (014-863 0160)
[2010-10-16 01:44:00]
Laman: 1 2 3 (1 hingga 30 daripada 84)